Dangasa Pita achma

Ленивая ачма из лаваша
сooking Time
1 soat
Recipe For
6 odam
 

Sipattama

Men siz bilan juda mazali pirogni baham ko'rmoqchiman. Xushbo'y, suvli va juda pishloqli!< img alt = "" height="32" src= "http://www.edimdoma.ru/assets/smiles/10_pooh_lol.gif" title="" width= " 29 " / >va juda tez va oson tayyorlanadi!Ham issiq, ham sovuq mazali! Do'stlar bilan muomala qiling!
В избранное

oziqlanish faktlari qismlar

459
kkal
19%
oqsillar21 г
yog'lar34 g
uglevodlar18 g
kunlik qiymatdan
5 %
7 %
1 %
sizga asoslangan
yoshi, vazni va faolligi. Bu ma'lumot.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Основные
150 g
200 g
5 osh qoshiq
4 . kompyuterlar
80 g
2 qatlam

retsept bo'yicha fotoreportajlar10

rasm Qo'shish
ko'proq6
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/9

Твердый сыр и сулугуни потереть на крупной терке.
Qattiq pishloq va suluguni qo'pol qirg'ichdan o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 2/9

Добавить сметану и вбить яйца, перемешать до однородности.
Smetana qo'shing va tuxumni urib, silliq bo'lguncha aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 3/9

Сливочное масло растопить. Взять форму и застелить ее лавашем, чтобы края свисали. Смазать с помощью кисточки растопленным сливочным маслом. Выложить сырную начинку, разровнять.
Sariyog'ini eritib oling. Shaklni oling va qirralarini osib qo'yish uchun uni Pita noni bilan yoping. Eritilgan sariyog ' bilan cho'tka bilan yog'lang. Pishloqni to'ldiring, tekislang.


to'liq ekran

# qadam 4/9

Накрываем лавашем, главное чтобs он был по размеру формы (лаваш удобно резать ножницами).
Biz Pita noni bilan yopamiz, eng muhimi, u shakli bo'yicha edi (Pita nonini qaychi bilan kesish qulay).


to'liq ekran

# qadam 5/9

И так чередуем: лаваш, масло, сырная начинка и так до конца. Свисающие края собрать к середине и уложить сырную начинку. Запечь при 180°C до золотистого цвета (примерно 35-40 минут).
Va shuning uchun biz almashamiz: Pita noni, sariyog', pishloqni to'ldirish va hokazo. Osilgan qirralarni o'rtasiga to'plang va pishloqni to'ldiring. Oltin jigarrang bo'lgunga qadar 180°C da pishiring (taxminan 35-40 daqiqa).


to'liq ekran

# qadam 6/9

Готовую ачму вытащить из духовки и немного остудить.
Tayyor achmani pechdan chiqarib oling va ozgina sovutib oling.


to'liq ekran

# qadam 7/9

Вытащить из формы. Как видите она прекрасно держит форму даже в теплом состоянии.
Shakldan tortib oling. Ko'rib turganingizdek, u hatto issiq holatda ham shaklini mukammal darajada ushlab turadi.


to'liq ekran

# qadam 8/9

Нарезать на кусочки и можно подавать!
Bo'laklarga bo'ling va xizmat qilishingiz mumkin!


to'liq ekran

# qadam 9/9

Приятного аппетита!
Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.